Vijfdeklassers in de krant met plan tegen eenzaamheid onder ouderen Bericht geplaatst op: 29-3-2017

Een groep leerlingen uit klas 5 heeft afgelopen weekend de landelijke pers gehaald met een artikel over een project dat zij opzetten om eenzaamheid bij ouderen tegen te gaan.

Bekijk hier het artikel in de Telegraaf

De leerlingen werken in het kader van het gemeenteproject  aan een opdracht die de gemeente Breda aan de deelnemende groepen van meerdere scholen heeft gegeven: Kom met een goed plan waarmee je ouderen in Breda kan  helpen. Het beste voorstel krijgt van de gemeenteraad een geldbedrag om het plan ook daadwerkelijk uit te voeren.

Welk schoolteam de winnaar wordt, zal in april bekend worden, maar onze vijfdeklassers zijn in elk geval heel voortvarend aan de slag gegaan!