Het is vandaag:
 
Nieuws archief
29-5-2015
KLASSIEK & ZO in aula Stedelijk

Klassiek in en om Breda, platform voor klassieke muziek, komt na KoffiehuisKlassiek met een ander nieuw initiatief: KLASSIEK & ZO. Zondag 7 juni vindt de eerste aflevering met klassiek en Literatuur plaats in de aula van het Stedelijk Gymnasium,

 

 

» Lees verder
26-5-2015
Parijsreis

Oh là là! Het was weer een feestje in Parijs met 31 creatieve en muzikale talenten! De Parijsreis 2015 stond zoals gewoonlijk bol van cultuur:

 

» Lees verder
26-5-2015
Gezonde school
Als gymnasium onderschrijven wij volmondig de spreuk “Mens sana in corpore sano”: een gezonde geest in een gezond lichaam. In dat kader willen wij graag in aanmerking komen voor het vignet “Gezonde School”.
» Lees verder
13-5-2015
Martine Gründemann wint businessplanwedstrijd
Met een overtuigende presentatie heeft Martine Gründemann uit klas 5 dinsdagavond 12 mei de businessplanwedstrijd van het SGB gewonnen. Dat was een knappe prestatie want ze had met een sterk wedstrijdveld te maken.
» Lees verder
12-5-2015
Valencia, voor de 5e keer een geslaagde reis.
Tijdens de Valenciareis van dit jaar( die voor de meivakantie plaatsvond), waren onze leerlingen uit de 4e klas die  Spaans als extra vak hebben, een van de eerste badgasten op het strand van Valencia.
» Lees verder
12-5-2015
Leerlingen succesvol op het MEP
De laatste week voor de meivakantie hebben 13 leerlingen van het Stedelijk in Eindhoven meegedaan aan de 26e editie van het Model European Parliament Noord-Brabant/Vlaanderen, waarbij de deelnemers het Europese Parlement naspelen.

» Lees verder
23-4-2015
Zaalvoetbaltoernooi bovenbouw
Voor de bovenbouw heeft inmiddels het zaalvoetbaltoernooi plaatsgevonden. Er waren vier teams die zich aangemeld hadden. Daarbij kwam ook nog een docententeam
» Lees verder
22-4-2015
Examenexpositie Tekenen
Afgelopen vrijdag was de officiële opening van de examenexpositie van de zesde klas en het was een groot succes! De expositie werd feestelijk geopend met optredens van Eva Bottinga, Maud Kuijpers, Manon Berenschot en Hanne Goossen.
» Lees verder
21-4-2015
Leerlingen succesvol op olympiades
Afgelopen periode hebben onze leerlingen met veel enthousiasme en zeer succesvol deelgenomen aan allerlei olympiades.
» Lees verder
20-4-2015
'Meisjes jong 1' naar NK scholenhockey in A'dam

Afgelopen vrijdag hebben we met 6 teams deelgenomen aan de voorrondes van het Nederlands Kampioenschap hockey voor scholen. Het team 'Meisjes jong 1' gaan naar de landelijke finale!

» Lees verder
13-4-2015
Finale NK Ski & Snowboard voor scholen

Afgelopen zaterdag 11 april was de finale van het NK Ski & Snowboard voor scholen in Zoetermeer.

Dit jaar hebben we voor het eerst deelgenomen en mochten we, door de gecancelde voorronde, direct deelnemen aan de finale.

» Lees verder
24-3-2015
Uitnodiging voor de lezing van Prof. dr. P. Moyaert op 2 april
Het STUDIUM GENERALE van het Stedelijk Gymnasium Breda is een podium voor wetenschap, kunst en cultuur. Regelmatig worden er in dit kader lezingen, workshops e.d. georganiseerd.
» Lees verder
24-3-2015
Exursie Beeld en Geluid klas 2
Op 17, 18 en 20 maart gingen alle twee klassen naar het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum.
» Lees verder
23-3-2015
Het Stedelijk op Collegetour
"Het Stedelijk op Collegetour"-team presenteert deze week alweer een derde lezing in het kader van het "Studium Generale". Ditmaal is archeoloog Wouter Weerheijm, archeoloog Vestigia Archeologie & Cultuurhistorie, te gast in onze mooie collegezaal.
» Lees verder
8-3-2015
Geslaagde Toniekavond
De Toniekcommissie, onder voorzitterschap van Linda Leijten, heeft getekend voor weer een zeer geslaagde Toniekavond. 
» Lees verder
Pagina 7 van 19Eerste   Vorige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Volgende   Laatste