Taste! Time flies! Bericht geplaatst op: 20-4-2017

Afgelopen vrijdag stonden de leerlingen van klas 1 tot en met 4 te stralen op het podium van het Chassé Theater.

Na een half jaar lessen volgen aan de Nieuwe Veste en samen repeteren konden zij eindelijk het eindresultaat daarvan laten zien.  Alhoewel sommigen in het begin nog flink zenuwachtig waren, hebben de leerlingen met Taste! Time Flies!  een wervelende show weggezet, waarin veel verschillende disciplines aan bod kwamen, zoals band, toneel, dans, DJ en VJ. Ook de docentenband deed een duit in het zakje.

Zesdeklassers Pim Ottenhof en Zep van Boxtel verdienden met de organisatie van het geheel een goed cijfer voor hun profielwerkstuk. En toen vloog de tijd inderdaad voorbij en was voor iedereen het hartelijke applaus van een tot twee keer toe goed gevulde zaal de welverdiende beloning. Op naar de volgende show!