Sportdag onderbouw Bericht geplaatst op: 11-5-2017

Om de dag na de vakantie te beginnen met een sportdag vonden velen wel fijn. Nog even niet stilzitten… De temperatuur was voor mei wat aan de lage kant, maar wel ideaal voor het sporten en in ieder geval droog.

Om 9.00 uur begonnen de wedstrijden voor klas 1 en 2. Klas 3 mocht een half uur later aantreden. De vijfdeklassers waren aanwezig om de wedstrijden te fluiten en later kwamen daar ouders en docenten bij. Er waren een paar geblesseerde leerlingen die aan de wedstrijdtafel zaten en de uitslagen noteerden. Bedankt voor jullie inzet!

Er werd fanatiek gespeeld, maar ook erg sportief! Sommige wedstrijden waren erg spannend en ging het echt om het winnen van de vlaaien, maar bovenal was het erg gezellig!

In klas 1 werd 1B eerste, net iets sterker dan 1C, het scheelde heel weinig. Vervolgens werd 1E derde, 1G vierde, 1F vijfde, 1D zesde en 1A laatste.

In de tweede klas eindigde 2F op de eerste plaats met een grote voorsprong op 2G.

2C werd derde, 2A vierde, 2E vijfde, 2D zesde en 2B laatste.

In klas 3 is 3C dik eerste geworden, 3B tweede, 3A derde, 3E vierde, 3d vijfde en 3F zesde.

De klassen die gewonnen hadden, hebben lekker genoten van de vlaaien. Het was een geslaagde dag, met dank aan iedereen die er was!

Sectie L.O.