Jaarlijkse Beverwedstrijd Bericht geplaatst op: 4-10-2017

Het is weer tijd voor de jaarlijkse Beverwedstrijd!

In de periode van 8 t/m 17 november 2017 kunnen alle leerlingen (klas 1 t/m 6) deelnemen aan een informaticawedstrijd; de Beverwedstrijd. Leerlingen uit klas 1, 2 en 3 nemen allemaal deel en voor informatica leerlingen van klas 4 en 5 is deelname verplicht. Leerlingen van klas 3 maken de beverwedstrijd in het kader van het keuzeproces.

In exact 40,0 minuten moeten de deelnemers een aantal vragen beantwoorden, die te maken hebben met (de interesse voor) informatica. Deelnemen kan (in die periode) op een zelf te kiezen tijdstip, maar zal maximaal 40 minuten mogen duren. Meer informatie, reglement en voorbeeldopdrachten zijn te vinden op de website van de organisatie. www.beverwedstrijd.nl.

Leerlingen die mee willen doen (klas 4 t/m 6) kunnen zich hiervoor via Magister inschrijven. De uiterste aanmelddatum is 3 november 2017.