Schrijf je hier in voor de proeflessenmiddag

Woensdag 15 februari 2017 organiseren wij voor het vijfde achtereenvolgende jaar een proeflessenmiddag voor geïnteresseerde leerlingen van groep 8. Op deze middag kunnen leerlingen drie lessen naar keuze volgen (Latijn/Grieks, leesstrategie, Cambridge Engels, Frans, biologie, aardrijkskunde, geschiedenis, wiskunde, scheikunde, filosofie, techniek, lichamelijke opvoeding of muziek) en krijgen ze uitgebreide informatie over onze school.

De proeflessenmiddag begint om 13.15 uur en is om 16.00 uur afgelopen. De leerling kan dan opgehaald worden, of zelf naar huis gaan. Het is handig om een pen en een schrift of schrijfblok mee te nemen.

Deze middag is alléén voor groep 8 leerlingen. Je kunt je aanmelden via onderstaand inschrijfformulier.

Naam leerling:
E-mailadres leerling:
Geboortedatum:
Adres:
Postcode en woonplaats:
Tel. ouders:
E-mailadres ouders:
Basisschool:
Leerkracht groep 8:
E-mailadres leerkracht groep 8:
Opmerkingen:

Klik hier om het formulier te verzenden.