Verificatie e-mail, mobile nummer

Verificatie van e-mailadres en mobiele nummer in Magister.

Sinds enige tijd word je als Magister opstart gevraagd jouw persoonlijke mailadres en mobiele nummer te controleren. Een groot aantal leerlingen heeft dit inmiddels gedaan. Waarvoor dank!

Leerlingen en of ouders die deze procedure nog niet hebben afgrond, worden vriendelijk toch dringend verzocht de volgende stappen te ondernemen.

1.      Verwijder alle oude verificatie e-mails van eerdere pogingen uit jouw postvak-in om

verwarring  te voorkomen.

2.       Log in op Magister, controleer jouw persoonlijke -mailadres en mobiele  nummer in het

geopende  scherm en wijzig deze indien nodig.

Let op, het e-mailadres moet juist zijn.

Klik op “gegevens akkoord”

Klik Niet op “doorgaan”

3.       Log uit Magister en sluit de browser in zijn geheel af.

4.       Ga naar je postvak-in van je e-mailaccount en klik op de link in dit bericht.

Let op! Deze verificatie moet binnen 24 uur worden uitgevoerd Magister 6 zal anders opnieuw

met de gegevenscontrole starten.

5.      Klik op ”naar Magister” om door te gaan.